Tuinaanleg

Heeft u zin om uw tuinwensen te laten realiseren, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Alle voorkomende werkzaamheden in uw tuin kunnen wij voor u uitvoeren. Van strakke sierbestrating tot timmerwerk op maat, wij gaan voor het complete plaatje.

Iedere tuin is anders

Iedere tuin, groot of klein is anders. Iedere gebruiker heeft immers andere wensen en eisen. Het is steeds weer de uitdaging om samen met u uw wensen en eisen goed in kaart te brengen om zo tot een helder en degelijk plan te komen. Wat wilt u in de toekomst met uw tuin? Kiest u voor een strakke onderhoudsvriendelijke tuin of houdt u juist van tuinieren in een kleurrijke tuin waarin bomen, sierlijke heesters en vaste planten samen een mooi geheel vormen?

Met onze expertise en ervaring kunnen wij u adviseren, en denken wij graag met u mee!

In samenwerking met Groenvisie

Voor grotere tuinen en projecten wordt al meer dan 30 jaar goed samengewerkt met ontwerpbureau ‘GROENVISIE’. Eigenaar Bert Vermeijden ontwerpt onder deze naam al meer dan dertig jaar tuinen in de ruimste zin van het woord. Van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen: voor de meest uiteenlopende locaties zijn inmiddels plannen gemaakt en gerealiseerd. Hij combineert een passie voor tuinen en beplanting met kennis en ervaring.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijkt u dan eens op de website van ‘Groenvisie’.

Een voorbeeld van een tuin dat laat zien wat onze werkzaamheden zoal kunnen zijn. Links een foto van hoe het eerst was en rechts een foto van wat wij ervan hebben gemaakt.

Voor
Na

Meer informatie?

Met onze ervaring en enthousiaste inzet zijn we u graag van dienst.
Neem gerust contact met ons op.